SEJTEK KÖZÖTTI KOMMUNIKÁCIÓ

Az első és egyedüli bőrápoló termékcsalád, amely serkenti a sejtek közötti kommunikációtA forradalmian új Derma Cell Exchange (bőrsejtek cseréje) technológia 55%-kal hatékonyabb a ráncok és a szarkalábakelleni küzdelemben, mint korábbi technológia.

DERMA CELL EXCHANGE
Egyedülálló sejtkommunikációs technológia a kortalan szépség jegyében.
A bőr létfontosságú kommunikációs rendszerének újjászületését elősegítő, a Derma Cell Exchange a sejtkommunikáció 3 szakaszát célozza meg: a serkentést, az összekapcsolást és a védelmet.
Öt kulcsfontosságú vegyületet tartalmaz szabadalmaztatott összetevőkkel és technológiával, amelyek a bőr felszíne alatt fejtik ki hatásukat annak érdekében, hogy a bőr megőrizhesse és helyreállíthassa fiatalos megjelenését, valamint, hogy megelőzze az öregedés látható jeleinek kialakulását.

Defense complex 4: az artistry bőrápoló termékcsalád legújabb generációja, amely a szabad gyökök által okozott károsodások négy szintjével szemben nyújt védelmet.


Szuperoxid-dizmutázt,glutationt, E-vitamint, bioflavinoidokat, a Nutrilite által jóváhagyott zöldteát, a Nutrilite által jóváhagyott szőlőmagot, kurkuma és grapefruit kivonatot tartalmaz, melyek egyedülálló módon, együttesen lépnek fel, hogy megakadályozzák a szabad gyökök láncreakcióját és megelőzzék a bőr további károsodását.


Aura of Protection

A védelem aurája. Citromfű olajat és vaníliát tartalmaz. Ezek olyan aktív összetevők, melyek a bőrt egy teljesen új antioxidáns réteggel védik.
Ez nem az amway hivatalos oldala

No comments:

*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...