EZ NEM CSODA

Az öregedés az a téma, ami nagyon nagy hatással van mindenkire. De vajon létezik e rá valamilyen forradalmi megoldás?

A válasz az őssejtek.
Az őssejtek tulajdonképpen a fiatalságunk forrása.
Ez azt jelenti, hogy az őssejtek fenntartják a testünk helyreállító és megújító képességeit.

Ahogyan öregszünk, a sejtek lebomlanak, ezért cserére van szükség. Ezt a cserét őssejtekkel oldjuk meg. Az őssejtek felhasználásával a Jeunesse vállalat kifejlesztett különleges, összetett növekedési faktorokat, melyek meggyógyítják sejtjeinket és lelassítják a látható öregedési folyamatainkat.

Az őssejtek segítségével kezelni tudjuk és képesek vagyunk megfiatalítani, helyre állítani a károsodott szöveteket.
Luminesce ránctalanító

Ez a folyamat a legjobb őssejtek megkeresésévek kezdődik az emberi testben. Az őssejtek a test zsírrétegében találhatóak.

Az orvosok kivontak a zsírszövetből és őssejtek csoportjából álló elegyet. Ezután szétválasztották és elkülönítették az őssejteket, ahol táplálták őket, hogy növekedjenek. A sejtek gyorsan növekedtek és szaporodtak, kitöltve minden repedést és lyukat. Hasonló módon, ahogy a test gyógyítja a sebeket. Ebben a fázisban, a sejtek kibocsátanak egy kémiai jelet, másképpen szólva ez a növekedési faktor. Ez a sejtek egy nyelvezete, melynek segítségével a sejtek ezrei kommunikálnak egymással, és regenerálják a testszöveteit.

A növekedési faktorok rendkívül fontosak egy forradalmi fiatalító rendszerben, melyet a globális öregedés gátló piac vezető cége fejlesztett ki.

A cég neve a Jeunesse, a legkorszerűbb termékcsaládja a LUMINESCE.

Az őssejt technológia által lehetőségünk nyílik, hogy az orvostudomány integrálódjon a kozmetikai iparba.

Amikor a LUMINESCE alkalmazkodik a bőréhez, ez hasonló folyamat, mint ahogyan az őssejtek viselkedtek a petricsészében. A növekedési faktorok megújítják a bőr sejtjeit. Ennek eredménye, hogy egészségesebbek, fiatalabbak, szebbek leszünk.

Eredetileg a LUMINESCE a sebek gyógyulását elősegítő termék volt. Azért alkották, hogy plasztikai műtétek után gyorsan, szépen heg mentesen regenerálódjon a műtét helye, de messze fölülmúlta a várakozásokat.
sejtmegújító szérum


A szérum más növényi és állati alkotórészekkel megtámogatva egy nagyszerű kozmetikai terméket alkot, mely nemcsak eltakarja a bőr hiányosságait, nemcsak pótolja a bőr kollagén és más szükséges anyagok tartalmát, hanem az utóbbi évek egyik legjelentősebb felfedezése.

Megtanítja a bőr hámsejtjeit, hogyan regenerálják önmagukat, emellett a bőrre való felvitel után megkeresi azt a helyet, ahol a legnagyobb szükség van rá, ahol a legnagyobb hiányosságok vannak, és ott megkezdi újjáépítő munkáját.

Léteznek a piacon már régebben őssejt technológiás kozmetikumok, de azok még csak növényi és állati őssejteket használtak fel, ami nem tud elég hatékonyan beépülni az emberi szervezetbe.

A LUMINESCE emberi őssejtekkel dolgozik, melyet zsírszövetből nyert ki. Ezeket a termékeket a legpreferáltabb kozmetikai cégek már használják külföldön.

A JEUNESSE vállalat még alig 5 éve létezik, Magyarországra még csak most kezd becsörgedezni a köztudatba. Európai raktára Hollandiában van, ami nem rég települt, így a szállítási idő lerövidült kb, 5 napra. Ha lenne Magyarországon is raktárunk, ez 2 nap lenne, de sajna kicsi ország vagyunk kicsi vásárló erővel. Én azért bízom benne, hogy lesz nekünk is, hogy könnyebben célba érjenek a rendelések. Ha az Amway is rakott ide nekünk, és elég nagy forgalmat bonyolítanak, akkor egy jóval látványosabban hatásos termékre el sem tudom képzelni mi vár. 

 A LUMINESCE termékeket 16 országban értékesítheti mindenki, aki szeretné, nincs korlátozva erre a 9 millió körüli lakosságra, aminek talán az egy tizede igazi vásárló erő csak. És nem a gazdagokra gondoltam, hanem azokra, akik keresnek és dolgoznak, és törődnek magukkal.

No comments:

*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...