Nutrilite Double X /multivitamin/
Az EGYEDÜLÁLLÓ Multivitamin/Multiásványianyag/Növényi tápanyag étrendkiegészítő,amely létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok, növényi tápanyagok és koncentrátumok dinamikus keverékét tartalmazza.Hozza optimális formáját!


A NUTRILITE™ márka kétféle multivitamin/multi-ásványianyag terméket kínál a különböző táplálkozási igények kielégítésére:
A NUTRILITE Naponta az alapvető tápanyagokat tartalmazza, így szedésével biztos lehet benne, hogy minden nap vigyáz a saját egészségére.
A NUTRILITE DOUBLE X™ Multivitamin/Multi-ásványianyag/Növényi tápanyag étrend-kiegészítő fejlett összetétele kiegészítő tápanyagokat biztosít a magasabb tápanyagigényű szervezet számára.


Az EGYEDÜLÁLLÓ Multivitamin/Multiásványianyag/Növényi tápanyag étrendkiegészítő, amely létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok, növényi tápanyagok és koncentrátumok dinamikus keverékét tartalmazza.
Ezt a fejlett összetételt úgy alakították ki, hogy kiegészítő tápanyag-utánpótlást nyújtson akkor, amikor szervezetünket nagyobb terhelés éri, ezért még több tápanyagra van szüksége. A kellemesen friss, gyógynövény ízesítésű DOUBLE X étrend-kiegészítő vitaminokat, ásványi anyagokat és 23 növényből származó, gondosan válogatott koncentrátumokat tartalmaz, ezáltal a növényi tápanyagok dinamikus keverékét nyújtja.
Nutrilite doubleX


A NUTRILITE DOUBLE X
AZ ELSŐ termék a NUTRILITE márka kínálatában, és az optimális egészséget szolgáló termékcsalád alapköve.
AZ EGYIK LEGTELJESEBB hatékony mennyiségeket tartalmazó vitamin-, ásványianyag- és növényi tápanyag-keverék.
AZ EGYETLEN multivitamin, amely 23 növényből származó koncentrátumokat tartalmaz.


Táplálkozási információk:
Cukorbetegek fogyaszthatják (szénhidrát- és kalóriatartalma elhanyagolható)
Vegetáriánusok fogyaszthatják
Vegánok számára esetleg nem alkalmas (lanolinból származó D-vitamint tartalmaz)
Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert, színezéket, aromát vagy tartósítószert
Gluténmentes


 

*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...