Artistry Youth Xtend termékek árralÁtprogramozza, helyreállítja és megvédi a bőrtA fiatalos megjelenésű bőr titka a szirtuin és a kollagén nevű fehérjék termelődésében rejlik.
A fiatalságért felelős fehérjék természetes termelődése a kor előrehaladtával csökken. Ennek eredményeként a bőr elveszíti nedvességtartalmát és rugalmasságát, így hajlamosabb lesz a ráncosodásra. Az ARTISTRY YOUTH XTEND lelassítja ezt a folyamatot:

Egy olyan bőrápolási terméksorozatot alkottunk, amely elősegíti a bőr biológiai órájának átprogramozását, és késlelteti a természetes öregedési folyamatának jeleit – mondta Masotti. – Az ARTISTRY YOUTH XTEND célja, hogy helyreállítsa a bőr öregedésének jeleit, például a finom vonalakat és ráncokat, valamint megóvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

A bőr átprogramozása: Az ARTISTRY YOUTH XTEND bőrápolási kollekció alapját a LifeSirt névre keresztelt aktív hatóanyag-összetétel jelenti, amely egy mediterrán gyógynövényből készült kivonat. Ez a növényi kivonat serkenti a bőr saját szirtuin-termelését. A szirtuin nevű fehérje újraaktiválja a bőr természetes és fiatalos szépségét.

Védelem és helyreállítás: A Micro X-6 peptid hozzájárulhat a fiatalos bőrre jellemző rugalmasság eléréséhez. Ez a hat aminosavból álló, aktív összetevő serkenti a kollagén fehérje termelődését. Az értékes növényi kivonatokat, például zöld acerola cseresznyét, az afrikai majomkenyérfa gyümölcsét és a feketeribizlit tartalmazó hatóanyag táplálja a bőrt, hidratál és védelmet nyújt a káros szabad gyökökkel szemben. A hatásos összetevők hozzájárulhatnak a finom vonalak és ráncok csökkentéséhez, valamint elősegíthetik a bőr ragyogó megjelenését.

Laboratóriumi tesztek szerint az ARTISTRY YOUTH XTEND akár 280 százalékkal fokozza ezeknek a fiatalságért felelős fehérjének a termelődését.


Az eredmény: A finom vonalak és a ráncok már egy heti használat után láthatóan csökkennek. A bőr hosszabb ideig egészséges marad.


Dús arctisztító hab ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ 16100 ft

Bőrpuhító arctej-Tonik ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ 16100 ft

Arcvédő tej ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ 22400 ft

Bőrtápláló arctej ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ 24200 ft

Bőrtápláló arckrém ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ 24200 ft

Arcvédő krém ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ 22400 ft


Bőrtápláló szemránckrém ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ 18200 ft

Power System arctejekkel ARTISTRY Youth Xtend™ 89000 ft 

Átprogramozó maszk - ARTISTRY YOUTH XTEND™ 20300 ft

Artistry,szépség,egészség,arcápolás,kozmetikumok,étrendkiegészítők,kiegészítő jövedelem,vitaminok,arckrémek,víztisztító,élet,tiszta víz,espring,tiszta vízby amway

ez nem az amway hivatalos oldala

*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...