Wednesday, September 28, 2016

Legjobb öregedésgátló módszerek

öregedésgátló módszerek

Ha szeretnéd sokáig fiatalon tartani bőrödet, akkor a napi ápoláson kívül másra is figyelned kell.Érdemes tudni, hogy a bőrünk öregedése körülbelül 25 éves kortól indul be.

25 évesen még ugye azt gondoljuk, hogy gyönyörű, szép és fiatal vagyok és ugyan mi baj lehet, de sajnos ilyenkor már elkezdődnek az öregedési folyamatok, amivel érdemes elkezdeni foglalkozni.
 Főleg azoknak, akiknek szárazabb a bőre, mert genetikailag ezt örökölték. Nekik nagyon oda kell figyelni a hidratálásra. Ez kívülről és belülről is egyaránt értendő. 

Tehát kívülről könnyű hidratáló krémeket érdemes használni, belülről pedig ügyeljünk a megfelelő folyadék fogyasztásra, ami víz legyen leginkább, ne kávé vagy cukros üdítők.

Nagyon oda kell figyelni a megfelelő táplálkozásra, amivel hatékonyan lehet késleltetni az öregedést.

Remek öregedésgátló módszer a helyes és megfelelő mennyiségű testmozgás, és ha valaki nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is aktív mindig minden korban.

megfelelő testmozgás


Nem csak az számít, hogy mit teszünk, az is fontos, hogy mit ne tegyünk:

Lehet bulizni és jól érezni magunkat drogok, cigaretta és alkohol nélkül is, és még így talán emlékezni is fogunk rá, hogy hol és kivel voltunk. A káros szenvedélyek azok, amik a leginkább gyorsítják az ember öregedését. A genetikai tényező ennél jóval kisebb szerepet játszik.

A környezet káros hatása a rossz szokásainkkal kézen fogva remek kis rombolást tud végezni a bőrünk állapotán, de nem csak a bőrünk, hanem az egész szervezetünk egészségi állapotát lerontjuk a helytelen életmóddal.

c-vitamin

Amit külön érdemes kiemelni az öregedésgátlás során, az a C-vitamin. 

25 éves kortól, ahogy öregszünk, egyre több C-vitaminra lesz szükségünk. A C-vitaminnak fontos szerepe van a kollagén rostok képződésében és regenerációjában. 

A kollagén és elasztin rostok azok, amik a bőr feszességét, rugalmasságát, fiatalos külsejét adják. A bőr fehérjéinek 70 %-át teszi ki a kollagén, ezért szükséges a C-vitamin fogyasztása, hogy szinten tartsuk a kollagén szintünket.

A C-vitamint is érdemes külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazni. Külsőleg szérumok, pakolások alkalmával juttathatjuk a bőrbe leghatékonyabban, illetve jó ha tartalmazza az arckrémünk is.

Korszerű C-vitamin + HA kezelés ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™


Belsőleg tartsunk időközönként vitamin kúrát, amire most pont megfelelő az alkalom, hiszen itt az ősz, ne hagyjuk kiapadni a vitaminokat a szervezetünkből.

*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...