Friday, January 8, 2016

Téli arcápolás, smink profiktól

            


Az arctisztítás és a szérum után jöhet a megszokott arckrémünk, ami ne legyen túl sűrű, szívódjon be maradéktalanul bőrünkbe, és ne maradjon utána zsíros érzet.

Végre előkészült bőre a tökéletes smink felvitelére, aminek főleg ilyenkor - télen jelentős arcvédő hatása lehet, ha a megfelelő minőségi kozmetikumokat használja.

Az Artistry Youth Xtend alapozója megfelelő védelmet nyújt az arcnak a hideg, a szél szárító, kellemetlen hatása ellen. Egész napra biztosítja arcbőre hidratáltságát úgy, hogy közben nem is lehet észre venni, hogy alapozót használ. Csak a tökéletesen sima bőr látható, egészséges matt színnel.

Én azért is szeretem az Artistry alapozóját, mert télen, még ha nincs is olyan csípős hideg, akkor is folyton piros az orrom, ami rém kellemetlen tud lenni, amikor mennem kell valahová, mert egy piros orr, széltől kifújt arc hamar haza vágja az egész megjelenést.
Artistry bőrfeszesítő simító alapozó

*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...