Wednesday, December 9, 2015

Ünnepi illatok, ajándékok


Ma olvasgattam az új Amagramot, és megakadt a a szemem az Amway francia parfümjein. Színes üvegek ínycsiklandó illatokkal, és úgy megkívántam őket.

Tél van, minden szürke, hideg van, sötét van, szomorkás, lehangoló időszak. Ilyenkor legszívesebben téli álmot aludnék. A kutyám, Honey is többet alszik a megszokottnál,
német boxer

csak akkor élénkül fel, ha megyünk sétálni.
Azért van némi pozitív oldala is ennek az unalmas, szürke, és nem túl kellemes illatú időjárásnak. Nincsenek virágok, illatok, de nincsenek rovarok sem. Most megvan az a szabadság, hogy, amit nyáron nem nagyon engedhetünk meg magunknak, méghozzá az, hogy bármilyen, nekünk tetsző illatot, ami csak szem-, szájnak ingere magunkra kenhetünk, magunkra fújhatunk anélkül, hogy bármilyen édesszájú rovar megtámadna bennünket.
méhecske

Én nyáron kerülöm a gyümölcsös és az édes illatokat is, nehogy meg akarjon kóstolni valami, és egyébként ha nagyon meleg van, Honey sem szereti, ha erős illata van a gazdinak, amit a meleg még inkább felerősít.
A krémek, hidratálók, arcápolók, amiket használok, egyikük sem rendelkezik intenzív, erős illattal. 
A Luminesce kozmetikumok igazán semleges illatúak, az Artistry termékek pedig finom, enyhe illatúak, amik nem nyomják el a parfüm illatát.

Na de mégis milyen parfümöt válasszunk?

Éjszakára vagy nappalra szeretnénk, munkahelyre vagy randira, elegánsak szeretnénk lenni vagy kihívóak? Na és persze az sem mindegy, hogy milyen korosztályba tartozunk. Ráadásul az sem elhanyagolandó, hogy milyen évszak van. Hogy miért?

Mondjuk azért, mert most például itt a küszöbön a Karácsony. Szeretem az édeskés, fahéj  és mézes illatokat, de biztosan nem fogok ilyen illatú parfümöt választani most télire, hiszen hamarosan amúgy is mindent mézes, süti, fahéj, szegfűszeg, narancs, vanília, fenyő illat fog körül lengeni. A karácsonyról, és egészen vízkeresztig ezek az illatok jutnak eszembe. Szinte most is az orromban van.

Tehát úgy gondolom, hogy parfümünk ebben az időszakban bármi lehet, ami nekünk kedves illat, ami elüt ettől az illatvilágtól.
wistful parfümA Wistful parfümök 50 ml kiszerelései vidám napsárga és rózsa színű üvegekben pompáznak, és az üde fűzöld szögletes 100 ml-es üvegben pedig a Wistful testpermetet találjuk. 
A Wistful parfümök jellemzően friss illatok. 
A sárga összetevői a gránátalma, mandarin, lótusz virág.
A rózsa színű, vagyis nem pink, hanem engem a bazsarózsa színére emlékeztet, annak szokott hasonló színe lenni, illata pedig zamatos gyümölcs - és virágillat fehér pézsmával, ami talán indiát és a füstölők világát idézi elénk.
A frissítő testpermetet inkább nyáron vagy melegebb éghajlaton nyújt igazi felüdülést, ha elutaznánk.
Ajándékba mindenképp Ancestry vagy Anticipate parfümöt választanék elegáns, kifinomult megjelenésük miatt.
Ancestry

Az Ancestry in Paris kék üvege az éjszaka virágzó jázmin és fehér pézsma jegyekkel egy párizsi éjszaka képét varázsolja elénk, melyet friss tengeri fuvallat leng körül.
Érzéki, légies, elegáns, kifinomult illat.
Az üvegcsék színe rendkívül jól jellemzi a bennük rejlő illatokat.
Míg a kék a párizsi éjszaka elegáns érzékiségét, addig a csokoládé barnás Ancestry üvegcse a vanília, szantálfa, ámbra illatával egy mélyebb, klasszikus illat virágokkal és gyümölcsökkel.
Az Anticipate világosabb rózsaszín domború falú mutatós alakjával minden női táska éke lehet. Igazi romantikus illat és forma. 
Mégis mi lehet a ciklámen, licsi és a gyöngyvirágnál még romantikusabb? Még az üveg falán az Anticipate felirat is olyan, mint egy hercegnő aláírása valamelyik meséből.

Az Anticipate intense, ahogyan a mélyebb ciklámenszín is jelzi, már nem romantikus, hanem vadabb, szenvedélyesen érzéki illat. Gazdag keleti illat szederrel, fréziával, arab jázminnal és orchideával kis szantálfa és pacsuli utóillattal.

Valamennyi termék megvásárolható!
Vásárlási szándékát kérem e-mailben jelezze: 130evig.jeunesse@gmail.com


 Hamarosan elérhető lesz a menüből megnyitható márkánkénti árlista, és jobb oldalra is ki fogom tenni, hogy mindenki megtalálja.


Írta: Kojsza Katalin

*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...