Tuesday, November 24, 2015

Csodás hidratáló krémek télire

hidratáló krém


Ha beköszönt a hideg, szeles idő, a fűtési időszak a száraz levegővel, arcbőrünknek gazdagabb ápolásra van szüksége ahhoz, hogy állni tudja a sarat. Főleg ebben a korban, a negyedik X-hez közeledve... A sok hidratáló közül, amiket eddigi pályafutásunk során kipróbáltunk, az alábbiak abszolút beváltak a számunkra.

Valamennyi kozmetikum természetes összetevőkből áll, nem tartalmaznak parabent, PEG-et, szulfát mentesek és nem tesztelték őket állatokon.

Nem kell gondolkoznunk rajta, hogy milyen bőrtípusba is tartozunk, a legérzékenyebb bőrűeknek is ajánlott valamennyi szérum és arckrém, amik itt sorra kerülnek.

Ezek az arckrémek 25 év felett ajánlottak, akár férfiak számára is.

Manapság egyre több férfi nyúl egyébként is a barátnője, felesége pipere polcához, keresve valami finom kis arcápolót.1. Artistry hydra-V frissítő hidratáló maszk  15 000 ft

Artistry hydra-V frissítő hidratáló maszk
A dús, frissítő krémes maszk intenzíven hidratálja, és új életre kelti a száraz, dehidratált bőrt. Tartósan pótolja a bőr hiányzó nedvességtartalmát, A bőr felszínének javításával hozzájárul a bőr csodálatos megjelenéséhez.

Kellemes, enyhe illatával segíti az ellazulást.
Gyorsan felszívódik
Könnyed érzést kölcsönöz a bőrnek.
Fokozza a bőr hidratáltságát.
Javítja a bőr megjelenését és textúráját.
kellemes állagának köszönhetően könnyen eloszthatlató a bőrön.
Norbég fjordvizet és havaii acai bogyót tartalmaz, mellyel segíti a bőr nedvességtartalmának helyreállítását.
Minden bőrtípusra.
Használható reggel vagy éjjel, bármikor, amikor a bőrnek frissítő lendületre van szüksége.
2. Artistry Intensive Skincare korszerű C-vitamin + HA kezelés 20 300 ft

Csökkenti a mimikai ráncok megjelenését, tartós használata pedig segít megelőzni a környezeti agresszorok által okozott ráncok későbbi kialakulását.
Engedje a friss, 100 százalékos tisztaságú C-vitamin port a kettős hatású hyaluronsavba, mely Nutrilite acerola cseresznye kivonatot tartalmaz, és 30 napig megőrzi maximális hatóerejét.

Azonnal elkezdi kisimítani és csökkenteni a mimikai ráncok megjelenését. Klinikailag bizonyított, hogy láthatóan csökkenti az összes mimikai ráncot, beleértve a szarkalábat. a száj körül és a homlokon megjelenő ráncokat.
Helyreállítja a bőr telt és életteli megjelenését, így fiatalosabb, frissebb és vontóbb külsőt biztosít.
Hatékony antioxidáns védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.

12 ml folyadék + 0,61 g por 20 300 ft*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...