Monday, December 15, 2014

TÖKÉLETES FEDÉS

Artistry Youth Xtend Bőrfeszesítő - és simító alapozó: sokkal több egy sima alapozónál. Ez az eddigi legmodernebb öregedésgátlónk - az utolsó simítás a szép és fiatal bőrért. 

Az artistry Youth Xtend presztízs Bőrfeszesítő - és simító alapozó az utolsó lépés prémium szépségápolási rutinjában, és az első lépés a sminkelésben. Az Artistry Youth Xtend Bőrápoló után alkalmazva tökéletes kiegészítő a youth xtend luxus bőrápolókhoz, hogy bőre a jövőben is ragyogó és fiatalos legyen.


Michelle D'Allaird, az Artistry Bőregészségügyi  mesteroktatója hangsúlyozza a jó sminkalap fontosságát: " Az alapozás kötelező! Az Artistry Youth Xtend Bőrfeszesítő - és simító alapozó a bőrbe zárja az Artistry termékek előnyeit, védőréteget képez arcán, és makulátlan alapot biztosít mindannyiunk szépségének!" Az alapozó 11/8 árnyalatban kapható, és úgy fejlesztették ki,hogy tökéletesen illeszkedjen a bőrtónusok széles skálájához.


Lassítsa le az öregedési folyamatot


Az Artistry Youth Xtend bőrápoló kollekció megváltoztatja a bőr jövő képét, segít helyreállítani azt, és véd a későbbi károsodások ellen. Az eredmények további javítása érdekében az azonos termékcsalád alapozója tökéletes következő lépés, amely makulátlan alapot képez.
Az intelligens, nagy felbontású, fényvisszaverő optika azonnal lágyítja a finom vonalak és ráncok megjelenését, helyreállítja bőre fiatalos ragyogását.
Az artistry Youth Xtend Bőrfeszesítő - és simító alapozó közepestől teljes fedést biztosít. Ha bőrtónusa láthatóan egyenetlen, vagy foltok és szeplők találhatóak az arcán, akkor ez az alapozó elegendő fedést biztosít, hogy elrejtse az egyenetlenségeket, és kisebb hibákat, miközben természetes, fiatalos eredményt garantál. Ez a luxus alapozó használható érzékeny bőrön és a szem környékén is, és nem tömíti el a pórusokat, így bőrnyugtató hatású.


*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...