Monday, December 8, 2014

Őrizze meg egészségét télen is!

A hideg, sötét hónapok mindannyiunkat próbára tesznek, a legyengült immunrendszerünk pedig kitesz a betegségeknek. Ne hagyja, hogy legyőzze a megfázás vagy az influenza!
Az egészséges étrend azon vitaminok és ásványi anyagok legjobb forrása, amelyekre a szervezetünknek szüksége van a betegségek leküzdéséhez. Télen azonban nem minden zöldség és gyümölcs kapható. Ha ezekből nem tud elegendőt bevinni étrendjén keresztül, akkor segítenek a vitamin - és ásványi anyag kiegészítők. 

Érezze magát jól és nézzen ki gyönyörűen

Általában nem is gondolunk rá, de a cink az egészségünk egyik meg nem énekelt hőse. Jelen van a szervezetünkben, és számos olyan vitaminnal együtt, mint a C-, B6-, és B12-vitamin, hozzájárul az immunrendszerünk normális működéséhez. Bőrünk, hajunk és körmeink egészségében is fontos szerepet játszik. 
A cink legjobb természetes forrása az osztriga! Nem biztos azonban, hogy minden nap hozzájuthat. További cinkforrás még a disznóhús, marhahús vagy a diófélék - ezeket az ételek azonban sokan kerülik. A javasolt 10 mg napi cinkmennyiség beviteléhez a Mineral Sticks Cink tartalmú étrend-kiegészítő kínál ideális megoldást, emellett egyszerűen használható. A granulátum egyszerűen feloldódik a szájban - remek megoldás útközben, ráadásul rendkívül finom is!

Növényben az erő

Amint az köztudott, a kiegyensúlyozott étrendnek nagy választékban kell tartalmaznia zöldséget és gyümölcsöt. Azt azonban nem biztos, hogy tudja, hogy a Nutrilite étrend-kiegészítők nagy arányban tartalmaznak zöldségekben és gyümölcsökben található növényi tápanyagokat. Ezek fontosak étrendünk számára, és támogatják az egészségünket.
Zöld tea, acerola cseresznye és számos más értékes kivonatának köszönhetően a Nutrilite étrendkiegészítők széles körben képesek pótolni étrendjében a növényi tápanyagokat. Az exkluzív koncentrálási folyamat pedig segít megőrízni a friss zöldség és gyümölcs minden természetes értékét, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobbat kapja.

Miért fontos a hidratálás?
Az aktív életmódot folytatók számára a hidratálás sokkal többet jelent szomjoltásnál. 
A megfelelő hidratálás rendkívül fontos mindannyiunk számára, legyen szó ülő, vagy aktív életmódról, azonban a sportolóknál még fontosabb a megfelelő szintű hidratálás.
A víz, mint az élet legfontosabb tápanyaga, számos fontos funkcióval bír - szabályozza a hőmérsékletet, kenőanyag az ízületeknek, tápanyagokat szállít, és üríti a szennyeződéseket a szervezetből. 
Rendkívül fontos, hogy a sportolók az edzés előtt, közben és után megfelelő mennyiségű vízhez jussanak és nem csak akkor, amikor szomjasak. Nem megfelelő hidratálás esetén a szervezet nem képes csúcsteljesítményre. Minden sportoló tapasztalhat fáradságot, izomgörcsöt, szédülést, vagy akár még súlyosabb tüneteket is. A helyes hidratálás többet jelent az edzés során bevitt elegendő folyadéknál - a sérülések és betegségek megelőzésében is rendkívül fontos szerepet játszik. Megerőltető sportesemények során nem ritka, hogy a sportolók testsúlyuk 6-10%-át is elvesztik az izzadás következtében - egyértelmű, hogy dehidratáció következik be, ha ezt a folyadékot nem pótolják.
A sportolók még az alacsonyabb - mindössze 2%-os testsúly-veszteséggel járó - dehidratációt is megérzik. A csökkenő állóképesség teljesítménycsökkenést, alacsonyabb hőmérséklet-szabályzási képességet, kisebb motivációt és nagyobb erőkifejtés-érzetet eredményez. A megfelelő hidratálás ellensúlyozza ezeket a problémákat, ugyanakkor csökkenti az edzés és a dehidratáció okozta oxidatív stresszt.
Ezért rendkívül fontos az edzés előtt a megfelelő szintű hidratáció - közel olyan fontos, mint a testmozgás közben fenntartania hidratálást. Ha egy nem megfelelő hidratáltságú sportoló kezd edzeni, akkor a szervezet fiziológiai mechanizmusai sérülnek. Nem léteznek rögzített irányelvek a testmozgás során szükséges vízbevitelre, mert minden egyes személy különböző. Az izzadási intenzitás, a hő, a nedvességtartalom, valamint a megterhelés inzenzitása és időtartama mind változó tényezők, amelyeket figyelembe kell venni. Általános érvényű, hogy a folyadékpótlásnak meg kell közelítenie az izzadás - és vizeletveszteség mértékét, és legalább fenn kell tartani a hidratációt - amely a testsúly-veszteség 2% alatt tartását jelenti. Ez 200-300 ml folyadék bevitelét jelenti minden 10-20 percnyi mozgás során.
A dehidratációt követő gyors és teljes regenerálódásra törekvőknek minden egyes kilónyi testsúly-veszteség után 1,5 literfolyadékot kell bevinniük. 
A Nutrilite termékeket úgy tervezték, hogy teljes körű rehidratálást nyújtsanak. Ehhez vízre van szükség a hidratáltsági szint visszaállítása, szénhidrátokra a glikogén készletek feltöltésére, illetve elektrolitokra az újrahidratálás felgyorsítása érdekében. Az elsődleges cél a normális fiziológiai működés visszaállítása, különösen akkor, ha egy újabb testedzés következik.
Profi és amatőr sportolók számára egyaránt rendkívül fontos a nap közbeni folyadékbevitel a legjobb sportteljesítmény biztosítása érdekében.
A tökéletes kényeztetés

Állítsa helyre belső harmóniáját - és szakítson időt magára az új Premium Spa Kollekció segítségével!


A Távol-Kelet hatása elég egyértelművé vált az elmúlt évtizedek során. A divattól a technológiáig, az élelmiszerektől a szervezet egyensúlyáig, az európaiak hosszú évekkel ezelőtt az egzotikus kontinens nyomdokaiba léptek. A tavalyi év egyik slágere az újragondolt kimonó volt a kifutókon - könnyű anyag, a hagyományos kimonónál több struktúrával. Világos, merész színes, fémes árnyalatok dominálnak a gyönyörű szárikat, a hagyományos selyemruhák virágmintáit pedig nyugati stílusú hímzések egészítik ki.

Egyensúly és szépség
Ez még ne minden - az ázsiai nők életstílusa és általános megjelenése érdekfeszítő és vonzó az európaiak számára. A független, kiegyensúlyozott karakter és a visszafogott, természetes szépség azok a jellemzők, amelyekre sok nő törekszik. És pontosan ez az a nyugalom és egyensúly - elfoglalt és eseménydús mindennapjaink ellenpólusaként - amire annyira vágyunk a nyaralás vagy csekély szabadidőnk során.
De sajnos nem szakadhatunk ki hetekre a mindennapi rutinunkból, hogy kibontakoztathassuk és felöltsük belső harmóniánkat. Gyakran még a hétvégéken sem engedhetjük meg magunknak, hogy felkeressünk egy wellness-szállót. Néhány órányi tiszta kényeztetésre, a lazítás édes pillanatainak megízlelésére azonban mindenkinek lehetőséget kellene biztosítani. Továbbá a munka-élet egyensúly is fontos, hogy harmonikus viszonyt ápoljunk barátainkkal és családunkkal, tele pozitív energiával. Ez az a pont, ahol az otthoni spa képbe kerül, fontos szerepet játszva a test, lélek ls szellem egyensúlyának visszaállításában.

Premium spa kollekció

Az Amway új Premium Spa kollekciójának kifejlesztése ázsiai ihletéssel történt - egy olyan illattal, amely képes önt lélekben egy távoli szigetre repíteni! A kényeztető bőrpuhító és hidratáló tusfürdő és habfürdő, regeneráló és mélytisztító testradír és hidratáló és helyreállító testápoló krém termékekkel a kollekció remek eszközöket biztosít a harmónia és kikapcsolódás számára - a megfelelő hozzáállással párostíva, amely azt mondja, hogy "itt az idő önmagamra!"

A szellem pillanatai
Először is kapcsolja ki telefonját és táblagépét, hallgasson valamilyen ellazító zenét a lélek megnyugtatására, gyújtson néhány gyertyát a fürdőszobában a bársonyos fény és meghitt hangulat érdekében, aztán koncentráljon saját magára. Ne elégedjen meg a gyors szappanozással és zuhanyzással!
Nedvesítse be bőrét, majd öntsön a tusfürdőből a mosdókesztyűre vagy kezébe - és lélegezzen be mélyen! Az illat? Fehér tea: finom, friss illat az érzékei megnyugtatására és kiegyensúlyozására. 
Élvezze az illat nyugtató hatását - az érzést, hogy az általábna zakatoló szelleme lelassul, minden más várhat - minden rendben van.

Mossa le a gondjait
Lassú, körkörös mozdulatokkal vigye fel a Bőrpuhító és hidratáló tus - és habfürdőt bőrére!
A guargumi mélyen, intenzíven hidratálja bőrét, az E-vitaminban gazdag barackolaj pedig puhává és bársonyossá varázsolja. Szánjon magára időt, és élvezze a pillanatot: ez nem a szokásos reggeli zuhanyzás, ez az ön gyógyfürdője.
Az ázsiai hagyományokhoz hasonlóan változtassa ceremóniává, értékelje a pillanatot, legyen a jelenben. Ha a zuhanyzóban van, csukja be a szemét, öblítse le magát, és ismételten szívja be a pompás fehér tea illatot!
Kápzelje el, ahogy a feszültséget leöblíti magáról, és ott áll egy ázsiai vízesés alatt ... szelleme vakációra indulhat, még ha ön jelenleg nem is tud! Ha a kádban ül merüljön el, és élvezze, ahogy a víz körülöleli!

Öblítse le a feszültséget
Itt az idő a mélyebb tisztításra, ezért a méltán megérdemelt otthoni spa következő lépése a regeneráló és mélytisztító testradír. A termék fontos a száraz bőr lágyításában, ezért ne siesse el a használatát! Gondosan masszírozza be a finom illatú terméket bőrébe, különös figyelmet fordítva a sarkára és a térdére és környékére! A jojoba illóolajaival gyengéden hámlasztja és stimulálja a bőrt lágyítva azt és visszaállítva természetes ragyogását. 
Ezután lassan mossa le a terméket! Simítsa végig ujjaival kezét és a lábát - mélytisztítás csodákat tesz bőrével! Selymes, gyönyörű, egzotikus - ez ön!
És ez az érzés, amit megérdemel!

A puha még puhább lesz
Ezután még ne tegye tönkre az élményt a gyors törölközéssel! Helyette fogja legpuhább törülközőjét, és hagyja, hogy az felszívja vőre nedvességét, miközben a pillanatra koncentrál! Úgy érzi, hogy bőre most már puha? Itt jön a spa ceremónia utolsó felvonása: a hidratáló és helyreállító testápoló krém. A lágyító és védelmező illipevaj és mandulaolaj tartalmú testápoló krém állaga tökéletes a könnyű felszívódáshoz és gyengéd ápoláshoz, miközben stimulálja a bőrsejteket és tonizálja a bőrt. Masszírozzon egyenletes mennyiséget egész testére! Figyelje meg, hogy bőre milyen gyorsan szívja be, és milyen fiatalító érzést nyújt! A testápoló krém pompás fehér tea illatú. Ezúttal azonbannem kell lemosnia, hanme megtarthatja és egész nap magával viheti az illatot - hogy emlékeztesse a meghitt pillanatokra, pompása puha bőrére és belső harmóniájára.
*

Artistry Youth Xtend kollekció

Ön elmúlt már 30?  Az Artistry Youth Xtend arcápoló öregedésgátló szett azoknak a nőknek ideális megoldás, akik már tudják, hogy 30...