JEUNESSE TAGOKNAK

Gyorstalpaló Jeunesse disztribútoroknak


jeunesse vásárlás


Törzsvásárló két termékből választhat a kiskereskedelmi árhoz képest csökkentett áron.

Amikor kiválasztja a terméket, ráadásnak saját weboldalt is kap. 
Ezeknek a termékeknek a megvásárlása után nem kerül pontérték a felsővonalba. Csak akkor jár a pont, ha Te – a Disztribútor – legalább két Törzsvásárlót hozol az adott autoship-hónapban. 

Ha ezt megteszed, akkor 60 CV-pontot küldesz jóváírásra a felsővonaladnak és kvalifikálsz a következő autoship-hónapra is. 

Nem kapsz kiskereskedelmi árrést a kedvezményes árú termék után – csak abban az esetben jár a profit, ha a Törzsvásárló a saját Háttérirodájában, saját kosarából vásárol azokból a termékekből, ami a Jeunesse® kínálatában teljes áron szerepel.

 Amennyiben termék a Háttérirodán keresztül kerül megrendelésre, megkapod a különbözetet a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ár között és az utána járó pontokat felküldöd a felsővonaladnak. A Törzsvásárló termékein képződő 10% kedvezmény csak a vásárlás utolsó lépésénél látszik először - a program a Háttériroda kosarában, a pénztári összesítésnél vonja le ezt a kedvezményt.

Az autoship-program aktiválása nagyon, de nagyon fontos, mert ez biztosítja, hogy tényleg megkapd az ingyenes Jeunesse terméket. Itt következik, hogyan rendeld meg a két ingyenes LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum/sejtmegújító szérumot:

1. Jelentkezz be a Jeunesse Háttérirodába!

2. Válaszd ki az "Autoship" menüpontot, majd kattints a "Normál Havi Autoship" feliratra!

3. Pipáld ki, hagyd jóvá a havi autoship programba történő regisztrációdat! Pipáld ki a "Személyes átvétel" ablakban, hogy a rendelésedre házhozszállítást kérsz! Válaszd ki a "Get 2 Promotion"-t és a "Hozzáadás" gombbal csatold hozzá a listádhoz!

Ha ezeket a lépéseket megfelően végrehajtottad, akkor megjelenik a "Get 2 Promotion/Kettőt szerezz, Neked fizet" program, az "Autoship termékeim" menüben.

4. Vidd be a bankkártya adataidat a "Hitelkártya frissítés" menüpontba! Ha nem adtad meg a bankkártya adataidat, amely az ingyen szérum kiszállításához szükséges, Háttérirodád figyelmeztet rá, hogy frissíts, mert számlázási adataid még nincsenek beállítva. Amennyiben nem adod meg bankkártyád adatait, a rendszer nem tudja levonni a két ingyenes szérum szállítási költségét, így ezeket nem tudjuk átadni neked.

5. Kattints a "Mentés" gombra - ezzel rögzítetted az összes fontos információt, és készen is vagy!
ajándék luminesce szérum


A "Kettőt szerezz, Neked fizet" program mindig egy autoship-periódusra érvényes, ami harminc (30) napot jelent azután, hogy megjelölted az automatikus kiszállítás opcióját. 

Ha például az autoship-programodat január 25-én aktiválod, az autoship záró dátuma február 24-e, 20 óra 30 perc lesz (USA/EST, keleti parti idő szerint - akkor is, ha máshol élsz). Minden autoship-hónapban, amikor van két olyan Törzsvásárlód, aki megrendeli termékeit, megkapod utánuk az 50 dollárt és a két darab ingyenes LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum/sejtmegújító szérumot. 

Ezzel kvalifikálsz a következő hónapra és 60 CV-pontot küldesz a felsővonaladnak. Minden további 2 Törzsvásárló után, akiket beregisztrálsz az első pár után, kapsz 50 dollárt, 60 CV-pontot a felsővonaladnak, a 10 db egyesével csomagolt LUMINESCE™ mini szérumminta pedig érkezik a csomagodban. Nincs korlátozva, hányszor ismételheted meg ezt az ajánlatot az adott autoship-hónapban, tehát nincs határa annak, mennyi pénzt kereshetsz vele.

* Ha az autoship-hónap végén regisztrált Törzsvásárlóid száma páratlan, azaz lesz egy extra-Törzsvásárlód (pl. nem hat, hanem csak öt embered regisztrált), ezt az extrát nem viheted át a következő hónapra.

Amikor az első pár Törzsvásárló feliratkozik (egy autoship-hónapon belül), jár Neked:

· 50 USD bónusz

· Automatikus kvalifikáció a következő hónapra

· 60 CV-pont a felsővonaladnak

· Két darab ingyenes LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum/sejtmegújító szérumAz ezt követően (ugyanabban az autoship-hónapban) regisztráló, minden további két Törzsvásárló után jár Neked:

· 50 USD bónusz

· 60 CV-pont a felsővonaladnak

· 10 db mini szérumminta


Amikor Törzsvásárlóid közül valaki szintén regisztrál két Törzsvásárlót (maga alá), jár Neked:

· 25 USD bónusz

· 60 CV-pont a felsővonaladnak

A "Kettőt szerezz, Neked fizet" promóciónk célja, hogy segítse a Disztribútorokat elérni azt, amit a legjobban szeretnének: készpénz bónuszt, varázslatos terméket ajándékba, CV-pontot és ingyenes termékmintát üzletük fellendítéséhez.A program szabályai:

Ahhoz, hogy megkapd az ingyenes termékeket, regisztrálnod kell az autoship-programba a "Kettőt szerezz/Get2" program kiválasztásával. Ahhoz, hogy részt vehess az akcióban aktív státuszban kell lenned és nem állhatnak fenn tisztázatlan ügyeid a céggel szemben.
A szállítási költség és az áfa nincs feltüntetve.
Jeunesse Regisztrációja során minden Törzsvásárlódnak meg kell adnia az alábbi információkat: számlázási név (teljes név), postacím és bankkártya adatok. Ezek az adatok nem egyezhetnek meg a Te adataiddal, mindháromnak különböznie kell. 

Ha az autoship-hónap végén regisztrált Jeunesse Törzsvásárlóid száma páratlan, azaz lesz egy extra-Törzsvásárlód (pl. tizenhárom embered regisztrált), ezt az extrát nem viheted át a következő hónapra (ez a 13. ember nem lehet párja senkinek a következő hónapban). Ha bármelyik hónapban 29-én, 30-án, 31-én jelentkezel be az autoship-programba először, akkor a következő hónaptól az autoship-forduló automatikusan 28-ra lesz beállítva.


Ha Törzsvásárlód a Jeunesse Háttériroda boltjából (shop) rendeli meg termékeit, akkor a kiskereskedelmi termékek után járó pontérték a felsővonalnak jár, és Te kapod meg jutalékban azt a profitot, amely a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ár között képződik.
 Jár Neked pontérték a Háttérirodában történt megrendelések után, de nem jár pontérték a Törzsvásárlói autoship-megrendelések után. 

Ha a Törzsvásárló, regisztrációját követő hét (7) napon belül Jeunesse Disztribútorrá minősül, a következő autoship-ciklusig még Törzsvásárlónak számít. Amennyiben egyik regisztrált Törzsvásárlód is regisztrál egy másik Törzsvásárlót, aki később úgy dönt, hogy szeretné Disztribútorrá minősíteni magát, akkor mindketten – 

Te, a felsővonali Disztribútor és ő, az ajánló Törzsvásárló – e-mailben kaptok erről értesítést. Az ajánló Törzsvásárló (az, aki beregisztrálta a felminősülő Törzsvásárlót) kap 72 órát arra, hogy maga is Disztribútorrá váljon és ezzel a lépésével, ennek a Jeunesse Törzsvásárlónak a szponzora lehessen.

De abban az esetben, ha az ajánló Törzsvásárló úgy dönt, hogy nem válik Disztribútorrá az adott időben, a felminősülő Törzsvásárlónak és személyes Jeunesse csapatának TE leszel a szponzora azért, hogy segíthess nekik sikeres üzletet felépíteni.
Manuálisan nem tudod elhelyezni Törzsvásárlóidat az alsó vonaladban, ők automatikusan kerülnek a jobb vagy a bal lábadra.

Forrás: Jeunesse Global

*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...