AM és PM ESSENTIALS™

AM&PM essentials

Az AM és PM ESSENTIALS™ 

Olyan egyedi étrend-kiegészítő, amely arra lett kifejlesztve, hogy segítsen Önnek elérni az optimális egészségi állapotot és lassítsa a korai öregedés tüneteit. A szervezet számára szükséges összes vitamin és tápanyag biztosítására kifejlesztett AM és PM Essentials™ a speciális összetevők olyan szinergisztikus keverékét tartalmazza, amely segít fenntartani az egészséges bioritmust, támogatja a kritikus biológiai folyamatokat és folyamatosan küzd az öregedés jelei ellen.
Az AM és PM Essentials™ éveken át tartó klinikai kutatásokon és tanulmányokon alapszik és egy elismert orvos, az öregedés elleni harc vezető személyisége, Dr. Vincent Giampapa hagyta jóvá.

Noha az öregedés egy természetes folyamat, mértékét számos tényező kombinációja határozza meg: a stressz kezelésének módja, az életmód, a genetika és a környezet. Idővel ezek a tényezők felhalmozódva károsítják a DNS-t, az élet építőköveit.

Az ember szervezetén múlik, hogy mennyire képes kijavítani ezt a kárt és elvégezni azokat a kritikus biológiai folyamatokat, amelyek az egészséget és az élettartamot határozzák meg.

Az AM és PM Essentials™ a kalória-korlátozás modelljét követi – ez az egyetlen tudományos módszer, amely klinikai eredményekkel bizonyítottan lassítja az öregedési folyamat jeleit és az öregedéshez kapcsolódó kulcsfontosságú sejtfolyamatokat célozza meg, pl. az oxidációt, a glikációt, a metilációt és a természetes DNS-javítást. Az AM Essentials™ tartós energiát biztosít a nap
folyamán és növeli a szellemi frissességet, miközben a PM Esssentials™ segít Önnek felkészülni a pihentető éjszakai alvásra, így a szervezet a sejtek
fenntartására és megújítására tud koncentrálni. Az egészséges öregedés
ezen kiegyensúlyozott megközelítése az Ön kezébe adja az eszközt, amellyel javítani tudja az életminőségét éppúgy lelkileg, mint testileg.

OLYAN HATÉKONY VITAMINOKAT,
TÁPANYAGOKAT, KIVONATOKAT ÉS
ANTIOXIDÁNSOKAT TARTALMAZ, AMELYEK
SEGÍTENEK MEGVÉDENI A SEJTEKET A
SZABAD GYÖKÖK TÁMADÁSÁTÓL


SEGÍTI A TERMÉSZETES SEJTSZINTŰ
DNS-JAVÍTÁST ÉS SEGÍT FENNTARTANI AZ
EGÉSZSÉGES SEJTMŰKÖDÉST


SEGÍT A SZERVEZET TERMÉSZETES
BIORITMUSÁNAK SZABÁLYOZÁSÁBAN
AZÁLTAL, HOGY NÖVELI A NAPPALI
ENERGIÁT ÉS PIHENTETŐBB, FOLYAMATOS
ALVÁST BIZTOSÍT


SEGÍT AZ ERŐS KÖRMÖK ÉS AZ EGÉSZSÉGES
HAJ MEGŐRZÉSÉBEN


TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGES
IMMUNRENDSZERT


SEGÍT MEGTARTANI AZ EGÉSZSÉGES
TESTÖSSZETÉTELT


JELLEMZŐK: 
ERŐTELJES, GYÓGYHATÁSÚ TÁPANYAGOKAT ÉS SZINERGISZTIKUS KOMPLEXUMOKAT TARTALMAZ, AMELYEKET KIFEJEZETTEN A SEJTFOLYAMATOK HELYREÁLLÍTÁSÁRA VONATKOZÓ KÉPESSÉGÜK ALAPJÁN VÁLASZTOTTAK KI.

GYORS ÉS KÖNNYŰ FELSZÍVÓDÁSRA OPTIMALIZÁLT KAPSZULABEVONÓ TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜL A LEGFRISSEBB KLINIKAI KUTATÁSOKON ALAPUL

HIDEGSAJTOLÁSI FOLYAMATTAL GYÁRTJÁK A MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN

ESSZENCIÁLIS VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZ

NEM TARTALMAZ TARTÓSÍTÓSZERT

SEJTSZABÁLYOZÓ KOMPLEXUM
SZABADGYÖK-BEFOGÓ KOMPLEXUM
PROBIOTIKUS KEVERÉK
ŐSSEJTFENNTARTÓ KOMPLEXUM
SEJTSZABÁLYOZÓ KOMPLEXUM
TERMÉSZETES DNS-JAVÍTÁS TÁMOGATÁSA
EMÉSZTŐENZIMEK

támogatja az ételek lebontását, így
szervezete kinyerheti az optimális
tápértéket az ételekből


Ár: 152,6 euro, ami 
közép árfolyamon 49 013 ft 120db kapszula, tehát 2 doboz.

No comments:

*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...