Wednesday, April 13, 2016

ZEN BODI ZSÍRÉGETŐ MI EZ?

Zen bodi by jeunesse
Jeunesse garancia

FEDEZZE FEL A ZEN BODI TITKÁT!

Hatékony rendszer, amely a fogyás, zsírcsökkentés három állomását célozza meg.


SHAPE
Szabályozza a falási rohamokat
FIT Centimétereket rövidít
PRO Tónust adEREDETE

A ZEN BODI™ célzott, holisztikus megközelítése a testsúly kezelésének, gondosan kialakított összetételével az anyagcserét szabályozza. A falási rohamok megfékezésével, a zsírégetéssel és az izmok építésével a ZEN BODI™ megnyitja az utat az egészség felé, és helyreállítja a természetes testfunkciókat. Azt adja, amire a legjobban vágyunk: eredményt.

ZEN SHAPE 
Zen bodi zsírégető Jeunesse

Az erőteljes kapszula szabadalmaztatott formában tartalmaz afrikai mangó-magkivonatot, amelyről klinikai kutatások igazolták, hogy ösztönzi a fogyást és helyreállítja az anyagcsere egyensúlyt.*
Málna-ketonok és kiváló minőségű zöld tea kivonat keverékével is megtámogatva, a ZEN Shape™ felügyeli az étvágyat, és segít szabályozni a vércukor szintjét. Tökéletes egyensúly érhető el a ZEN Shape™ segítségével.
Kiegyensúlyozza az étvágyat. A ZEN Shape™ képessé tesz arra, hogy ételválasztásod megfelelő legyen azáltal, hogy elnyomja azokat a falási rohamokat, amelyek rossz étkezési szokásokhoz vezetnek.


ELŐNYEI
 Elősegíti az anyagcsere egyensúlyát
 Növeli a zsírvesztést
Csökkenti a cukrok és szénhidrátok iránti sóvárgást
Segít szabályozni az étvágyat és az éhségérzetet
Támogatja az egészséges vércukor szintet
Támogatja az egészséges koleszterin szintet 


ZEN FIT  Centiktől szabadít meg!
Zen fit zsírégető
Az egészség létfontosságú elemei az aminósavak, de tested önmaga képtelen előállítani ezeket. 

A ZEN Fit™ aminósavakkal megerősített összetétele beindítja a súlyvesztést azáltal, hogy megkönnyíti az izomzat fenntartását és segíti a tápanyagok felszívódását. Az aminósavak aktiválják a neurotranszmittereket is az agyban, ez pedig enyhíti a stresszt és fokozza a jó hangulatot.

ELŐNYEI

ELÉGETI A TESTZSÍRT
TÁMOGATJA AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁT 
 SEGÍTI AZ IZOMÉPÍTÉST
TÁMOGATJA AZ ERŐT ÉS A KITARTÁST
SEGÍT AZ ÉTVÁGY MEGFÉKEZÉSÉBEN
SEGÍTI AZ EGÉSZSÉGES ANYAGCSERÉT 

Minimális kalória, maximális tápanyagtartalom: a ZEN Fit™ minden adagja több, mint 20 gramm proteint, de csak 6 kalóriát tartalmaz. Erősítsd tested és lelked ZEN Fit™-tel!

Elérhető PUNCS és GÖRÖGDINNYE ízekben.

ZEN PRO
Zen pro protein by jeunesse

A protein segít izmot építeni, és javítja a test körvonalait; ez az, amitől fittebbnek és karcsúbbnak látszol, miután jópár centitől is megszabadultál már. A ZEN Pro™ prémium minőségben tartalmazza tejsavó, rizs, borsó és chia magpor fehérjekeverékét, amely hosszabb ideig adja a telítettség érzetét. A ZEN Pro™ receptúrájában jótékony baktériumok probiotikus keveréke is szerepel, amely optimalizálja az emésztést és segíti a karcsúság megőrzését. A ZEN Pro™ szabadjára engedi a teljesítményt, az erőt.

ELŐNYEI

IZMOT ÉPÍT
MAXIMALIZÁLJA A TELTSÉGÉRZETET
ELŐSEGÍTI AZ EGÉSZSÉGES BÉLMŰKÖDÉST
ELŐSEGÍTI AZ EGÉSZSÉGES ANYAGCSERE FUNKCIÓKAT
TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGES IMMUNRENDSZERT 


HÁROM SZINERGIKUS, EGYMÁST ERŐSÍTŐ FORMULA

SHAPE
Afrikai mangó magkivonattal, zöld tealevél kivonattal és málnás felhangokkal a ZEN Shape™ legyőzi az édesség utáni vágyat, miközben kontrollálja az éhségérzetet. A Forbes magazinban úgy szerepelt, mint a leghatékonyabb fogyasztószer a piacon, az Afrikai mangó magkivonatra az egész világ felfigyelt. Tény, hogy a ZEN Shape™ által ígért táplálékkiegészítést 40 kg gyümölcs elfogyasztásával lehetne elérni. Az aprólékosan kidolgozott ZEN Shape™ azért született, hogy felkészítse a testet a zsírvesztésre.

FIT
A ZEN Fit™ olyan aminósavak gazdag forrása, amelyek szerepet játszanak az izomzat regenerálásában éppúgy, mint a fehérjék megemésztésében. Egyaránt fontosak a zsírégetésben és a hangulatjavításban is. A ZEN Fit™-ben található speciálisan kialakított vegyület együtt dolgozik a ZEN Pro™-val és a ZEN Shape™-pel azért, hogy agyunk érzékenyebb legyen a leptinre, így hamarabb tudjuk meg, mikor laktunk jól. Ez azt jelenti, hogy éppen annyit fogsz enni, amennyire a testednek szüksége van - se többet, se kevesebbet.

PRO
Protein a tökéletes izom üzemanyag. Ezért a ZEN Pro-ba tejsavó, rizs és borsó fehérjék hatásos keverékét illesztettük be, hogy a kiépítsük azt az erőt, amelyre szükséged van az izomépítéshez.
Tört chia magot is tettünk hozzá, hogy energiaszinted optimális legyen, extra kalóriák nélkül.
Saját fejlesztésű keverékünk az elérhető legmagasabb minőségű proteinből készült, amely könnyen emészthető és egészségesebb mint sok szója-alapú formula.

 Jeunesse webshop

*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...