Friday, January 8, 2016

Téli arcápolás, smink profiktól

            

Sminkelés előtt használjuk bátran az Instantly Ageless  azonnali ránctalanító krémet a szem környékén és akár a homlokon is, majd folytassuk a kedvenc szérumunkkal, a Luminesce szérum-mal, mely a legkoncentráltabb formában tartalmazza a regenerálódáshoz nélkülözhetetlen növekedési faktor komplexet.
A szérum után jöhet a megszokott arckrémünk, ami ne legyen túl sűrű, szívódjon be maradéktalanul bőrünkbe, és ne maradjon utána zsíros érzet.
Végre előkészült bőre a tökéletes smink felvitelére, aminek főleg ilyenkor - télen jelentős arcvédő hatása lehet, ha a megfelelő minőségi kozmetikumokat használja. 

Az Artistry Youth Xtend alapozója megfelelő védelmet nyújt az arcnak a hideg, a szél szárító, kellemetlen hatása ellen. Egész napra biztosítja arcbőre hidratáltságát úgy, hogy közben nem is lehet észre venni, hogy alapozót használ. Csak a tökéletesen sima bőr látható, egészséges matt színnel.
Én azért is szeretem az Artistry alapozóját, mert télen, még ha nincs is olyan csípős hideg, akkor is folyton piros az orrom, ami rém kellemetlen tud lenni, amikor mennem kell valahová, mert egy piros orr, széltől kifújt arc hamar haza vágja az egész  megjelenést.
Artistry bőrfeszesítő simító alapozó

*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...