Friday, March 18, 2016

Jeunesse vásárlás, regisztráció


Jeunesse vásárlás, regisztráció

Jeunesse vásárlás, regisztráció

Jeunesse termék vásárlási lehetőségek

A Jeunesse termékeit egyszerűen tudja megvásárolni.
Fizetni online fizetésre alkalmas kártyával, vagy PayPal – al lehet.3 féle vásárlási lehetőség áll a rendelkezésére.

1. Normál kiskereskedelmi áron kapja meg a terméket, nem kell regisztrálnia sehová, csupán a vásárláshoz feltétlenül szükséges adatai kellenek, nincs további vásárlási elvárás, vagy egyéb kötelezettség.

A termék vásárlási ára nettó ár. Ehhez hozzá kell még számolni annak az országnak az adóját, ahova az áru érkezik, valamint a szállítási költséget.

Kiskereskedelmi vásárlás választás esetén, egyszerűen a weboldalon

megkeresi a terméket, beteszi a kosárba, kifizet és kész.

Ha ennél olcsóbban szeretne hozzájutni a Jeunesse termékeihez, további lehetőségei vannak.

2. Lehetőség van arra, hogy 10% , illetve 20 % al olcsóbban kapja meg a JeunesseGlobal termékeit, ha vásárlóként, a weboldalon (http://130evig.jeunesseglobal2.com/) klick a (Preferred Customer) szövegre klikkel.

Első alkalommal, a tözsvásárlói regisztráláskor európában 2 féle termék közül választhat, de a későbbiekben a teljes árukínálat a rendelkezésedre áll, ráadásul kedvezményes, törzsvásárlói áron.
Amennyiben ezt a vásárlási lehetőséget választja, a Jeunesse Global regisztrált vásárlója lesz, ami szintén semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont rengeteg előnye van.

Pl. az egyik előny, hogy bár semmilyen kötelezettség nem terheli, kap egy saját, névre szóló webáruházat, így tudja ajánlani a barátainak a terméket. Természetesen nem jár ezért anyagi juttatás, hiszen nem munkatársa a Jeunesse Globalnak.

Akkor miért jó ez önnek?
Elárulom, hogy ha a te webáruházadon keresztül új vásárlók vásárolnak, a

Jeunesse Global bőkezűen megajándékozza önt.
Hogyan juthat ingyen a termékekhez?

Ha egy azonos hónapban 2 vásárlóra tesz szert, akkor öné egy Luminesce sejtfiatalító szérum INGYEN! Ez akár
ingyenes Luminesce sejtfiatalító szérum
minden hónapban megismétlődhet!
Vagyis innentől kezdve ingyen érkezik a termék! Na ez már valami!
Ennek a lehetőségnek az előnyeit az ön vásárlói is megkapják.

Ha minden hónapban szeretné automatikusan megkapni valamelyik terméket, akkor lehetősége van arra, akár már az első vásárláskor is, hogy egy úgynevezett autoship opciót beállítson. Érdemes, mert nagyobb kedvezményt kapsz az legelső vásárlásakor. Természetesen ez nem kötelező, bármikor módosítható, törölhető.

3. Amennyiben még ennél is olcsóbban szeretne hozzájutni a Jeunesse Global termékeihez, megkaphatja nagykereskedelmi áron, akár 40-50% os kedvezménnyel,
legyen a Jeunesse Globál tagja!

A weboldalon (http://130evig.jeunesseglobal2.com/), klikkelj a Csatlakozz most! feliratra!

Ez egy egyszeri regisztrációs költséggel jár, ami a Magyarországon élő Jeunesse Global tagjainak €24.89(+ÁFA)

Ez a starter kit (kezdőcsomag) tartalmazza a saját kiskereskedelmi honlapot webáruházzal, egy menedzselt üzleti irodát, naprakész riport jelentésekkel, valamint a fenntartási díjat.

Innentől kezdve az ár 40 % -al olcsóbban jutsz minden Jeunesse Global termékhez. Egy év után van egy éves megújítási díj, melynek összege $19.95. Meg kell újítani a tagságunkat, kivéve, ha az elmúlt egy év során összesen 360 CV autoship pontértékű megrendelést teljesitettünk. Nagyon fontos, hogy ez a 360 CV csak akkor számít, ha ez autoship megrendelés leadásával jött létre.

Mit is jelent ez?

Minden termék rendelkezik egy pontértékkel, amit úgy neveztek el, hogy CV pont. Ez a Commission Volume rövidítése, magyarul Jutalék alap.
Erre azért van szükség, mert ugyan a Jeunesse Golbal válalatnál semmi nem kötelező, de azok a tagokat, akik segítenek terjeszteni a terméket, a Jeunesse Global bőkezően megfizeti.

Pl. 1 db Sejtfiatalító szérum, 60 CV pontal rendelkezik, tehát a 360 CV ponérték eléréséhez 5 db Sejtfiatalító szérumot kell autoship megrendeléssel teljesítened 1 év alatt.
Természetesen ez sem kötelező, de abban biztos vagyok, hogy a terméket imádni fogja, tehát ezt nem nehéz teljesíteni.

A tagok számára , ha egy azonos hónapban 2 vásárlóra teszel szert, akkor $50 a jutalmad, plusz 2 db sejtfiatalító szérumot kapsz INGYEN! Ez akár minden hónapban megismétlődhet!

A Jeunesse Globálnál 6 különbőző féle módja van a jövedelem szerzésnek.
Jeunesse üzlet
Ez egy élet stílus, amit bárki elérhet, ha hiszel saját magadban.

Ki mondta, hogy nem sikerülhet?
“Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz. ” (Henry Ford)

Az egy év tapasztalatai, amit ennél a cégnél eltöltöttem, számomra azt mutatja, hogy aJeunesse Global megbízható cég, kiválóak a termékek, itt érdemes dolgozni.

Kívánok egy jó döntést,
Ha szeretnél bármi segítséget, ne habozz kapcsolatba lépni velem. Minden szükséges információt és segítséget megadok amire szükséged van.

Csatlakozzon regisztrált vásárlónak ITT
Legyen a csapatom tagja: 130evig.jeunesseglobal2.com

*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...