Friday, December 18, 2015

Valóban 2 perc alatt fiatalodunk Instantly Ageless

Instantly Ageless ránctalanító


Úgy is mondhatnám: Aki nem hiszi, járjon utána!
Fiatalodjon 2 perc alatt 10 évet vagy még többet az INSTANTLY AGELESS ránctalanító mikrokrémmel!Rendelhető Instantly Ageless minta 1db 2000 ft

A teljes, 25 darabos kiszerelés ára 29 879 ft


Végre egy szuper krém, ami maximálisan eleget tesz az ígéreteknek.

Nincs benne semmi hókusz-pókusz, mindössze egy már régóta ismert peptidet, az argirelint, és két szilikát elegyét használták az Instantly Ageless megalkotásához.

Egyszerű, de nagyszerű dolgot alkottak, ezzel a mikrokrémmel, ezért semmilyen egészség károsító anyagot nem kellett felhasználniuk a látványos eredmény eléréséhez.

Az Argirelin, ami egyébként nem a fehérje neve, csak egy fantázianév a kozmetikában használt fehérjére, ami igen eredményes ránctalanító hatású.

Nem lehet mindenki mikrobiológus, sem bőrgyógyász vagy kozmetikai szakember, ezért úgy éreztem, hogy muszáj néhány dolgot egyértelműsítenem.

A legtöbb kozmetikumra ugyan az van írva, sehol sem magyarázzák meg, hogy mi micsoda. Mindegyiktől szépek leszünk, és puha lesz a bőrünk - ismerősen hangzik, igaz?


Instantly agelessEz egy nagyjából élet nagyságú kép a termékről. Ekkora a valóságban is, a dobozban lévő pipetták mérete. Egy ilyen ránctalanító 3 alkalomra elég.


Tapasztalja meg a tökéletesség érzését. Az Instantly Ageless™ egy erőteljes ránctalanító mikrokrém, amely gyorsan és hatékonyan tünteti el az öregedés látható jeleit. Az Instantly Ageless™ csökkenti a finom ráncokat és összehúzza a pórusokat a tökéletes végeredmény érdekében.

A gondos fejlesztésnek köszönhetően ez a formula pehelykönnyű, és bőrjavító ásványi komplexet tartalmaz, amely kiegyenlíti a bőrt.

Az Instantly Ageless™ azonnal beszívódik a bőrbe, és csökkenti a látható ráncokat. Speciálisan azokra a kényes területekre fejlesztették, amelyek veszítettek

rugalmasságukból.

A felhasználók másodpercek alatt látható, drámai eredményekről számoltak be.

Nézze, ahogy a finom ráncok eltűnnek.
Egy sűrű, mégis erőteljes megoldás, amely segít megerősíteni a szabad gyökök és a környezeti hatások által károsított bőrt.

Az Instantly Ageless™ az anti-aging technológia élvonalában jár.

Ne várjon tovább az eredményekre – lépjen

Legyen tökéletes az Instantly Ageless™-szel!


TULAJDONSÁGOK

KÖNNYŰ, OLAJMENTES FORMULA
FORRADALMIAN ÚJ PEPTIDET, ARGIRELINT TARTALMAZ
SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT FEJLESZTÉS
SMINKKEL VAGY SMINK NÉLKÜL IS ALKALMAZHATÓ.


LEGYEN ÖNMAGA.

LEGYEN TÖKÉLETES!
 azonnali ránctalanító krém


Az Instantly Ageless™ szinergiában működik a LUMINESCE™ termékcsalád többi termékével, hogy csökkentse az öregedés jeleit. 

Rendelhető Instantly Ageless minta 1db 2000 ft utánvéttel
FIZETNI RÁÉR A POSTÁSNÁL!


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gyengéden ütögessen egy kis mennyiségű Instantly Ageless™ mikrokrémet a célzott területre; hagyja a bőrön teljesen megszáradni, és a drámai eredmény érdekében 2-3 percig ne mozgassa az arcizmait, miközben a krém szárad. Használja az útmutató szerint és kerülje a szemmel való érintkezést. 
Ha a termék a szembe kerül, öblítse ki vízzel. 
Ne használja tovább a terméket, ha pirosodást vagy irritációt tapasztal.
Ha Ön bizonyos kozmetikumokra allergiás, konzultáljon a orvosával.

Fő ÖSSZETEVŐK

ARGIRELIN


Az anti-aging területén széles körben ismerik látványos hatása miatt. Az argirelin egy peptid, amely csökkenti a finom ráncokat. Annak ellenére, hogy az argirelin az egyik legismertebb fiatalító hatóanyag, nem minden készítmény működik, mert a maximális eredmény eléréséhez az argirelin precíz kompozíciójára van szükség.
A megfelelő készítmény kifejlesztése valódi tudomány.

NÁTRIUM-SZILIKÁT ÉS
MAGNÉZIUM-ALUMÍNIUM-SZILIKÁT


Két szilikát különleges elegye, amelyek összevegyítve feszítő hatást fejtenek ki a bőben. Ezek a szilikátok összehúzzák a bőrt, így a pórusok kisebbnek tűnnek, a ráncok feltöltődnek.

A videóhoz tartozó szöveg nem magyar, de nem is az a lényeg, hanem amit látni fog.

A látvány önmagáért beszél.

Az Instantly Ageless azonnali ránctalanító készítmény hatása kb. 8-10 óra.
Ahhoz, hogy tartósan szép és egészséges maradhasson a bőre, hosszú távú kezelésre van szüksége, amit a LUMINESCE szérum napi használatával tud elérni.Az Instantly Ageless azonnali ránctalanító készítmény gyors segítség, ha hirtelen szépnek kell lennie:

Randi előtt, tárgyalás, üzleti találkozó, esküvő, osztálytalálkozó vagy bármilyen fontos esemény előtt.

Ha az INSTANTLY AGELESS ott lapul a táskánkban, soha nem érhet váratlan esemény, nem lesz alkalma senkinek gyűröttnek, fáradtnak látni minket.

Nem gyógyhatású készítmény, amely nem alkalmas semmilyen betegség gyógyítására vagy diagnosztizálására.
A termék hatása egyénenként eltérő lehet.

*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...