Tuesday, November 24, 2015

Csodás hidratáló krémek télire

hidratáló krém
Ha beköszönt a hideg, szeles idő, a fűtési időszak a száraz levegővel, arcbőrünknek gazdagabb ápolásra van szüksége ahhoz, hogy állni tudja a sarat. Főleg ebben a korban, a negyedik X-hez közeledve... A sok hidratáló közül, amiket eddigi pályafutásunk során kipróbáltunk, az alábbiak abszolút beváltak a számunkra.

Valamennyi kozmetikum természetes összetevőkből áll, nem tartalmaznak parabent, PEG-et, szulfát mentesek és nem tesztelték őket állatokon.

Nem kell gondolkoznunk rajta, hogy milyen bőrtípusba is tartozunk, a legérzékenyebb bőrűeknek is ajánlott valamennyi szérum és arckrém, amik itt sorra kerülnek.

Ezek az arckrémek 25 év felett ajánlottak, akár férfiak számára is.

Manapság egyre több férfi nyúl egyébként is a barátnője, felesége pipere polcához, keresve valami finom kis arcápolót.


nappali arckrém
LUMINESCE nappali krém
24998 ft 
1. Emberi őssejt technológiás kozmetikum 
A LUMINESCE nappali krém fantasztikus, egész napos hidratáltságot biztosít, komoly ránctalanító és öregedésgátló hatással. A komplex nappali hidratáló krém alma-, lencse- és sárgadinnye-kivonatot tartalmaz a sejten belüli hidratáltságért*, illetve vörös- és zöldalga-kivonatot a nedvesség és a rugalmasság megőrzése érdekében. A szabadalmaztatás alatt álló LUMINESCE™ növekedési faktor komplex megújítja a sejtfunkciókat a fiatalosabb kinézet eléréséért. 

2. 
LUMINESCE sejtfiatalító szérum
46 678 ft

A Luminesce sejtfiatalító szérum Dr. Nathan Newman világhírű bőrgyógyász szakértelmének segítségével, gondosan kiválasztott első osztályú összetevők kombinációját használja a rendkívül magas hatékonyságú öregedésgátló
és hidratáló tulajdonságok biztosítása érdekében. Ez a nem zsíros hidratáló krém rögtön használat után beszívódik és napi használat esetén jelentős előnyöket nyújthat mind férfiak, mind nők számára. 


3. 
 Artistry ideal radiance arckrém
Artistry Ideal radiance arckrém
19 700 ft 50 ml

Kicsit alacsonyabb árfekvésű, ám hasonló színvonalú bőrápoló az Artistry Ideal Radiance arckrém. Nagyon finom, enyhe illata van. Pigmentfoltos arcbőrre tervezték a pigmentfoltok, májfoltok halványítására. 
Csak kíváncsiságból próbáltam ki, nekem csak szeplőim vannak, de nem sok változást láttam rajtuk hónapok múlva sem. Viszont az arcbőröm nagyon szép lett tőle. Pont abban a korban vagyok, mikor már kicsit látszódnak itt ott a kor jelei, de meggyőződésem, hogy 50 éves korig semmi keresni valója a ráncoknak egy nő arcán.

Az Artistry Ideal radiance arckrémje egész napos hidratáltságot adott száraz, érzékeny bőrömnek és éjszakai krémnek is remek választás. Nincs külön nappali és éjszakai változata, ami külön tetszett. Nem szeretem a sok kencét a polcomon. 
Nappalra sem hagy zsíros csillogást az arcon, éjszakára használva pedig reggelig megőrzi az arc puhaságát, hidratáltságát, üdeségét. 
Természetesen nem mellékes az öregedésgátló hatása sem.*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...