Saturday, August 8, 2015

A JEUNESSE GLOBAL ÉS A SZÉRUM TÖRTÉNETE

A LUMINESCE szérumot Dr. Nathan Newman plasztikai sebész és bőrgyógyász fejlesztette ki.Dr. Newman Beverly Hillsben Los Angelesben
tevékenykedik, és ő az őssejt technológia egyik úttörője. Az általa kifejlesztett és szabadalmaztatott "őssejtes lifting" eljárásról vált híressé.

A testzsírból kinyert őssejtek felhasználásának ötlete akkor jött, amikor a páciensein zsírleszívást hajtott végre. Az őssejtekkel folytatott tanulmányai alapján tudta, hogy a hasi zsírszövet az egyik legjobb őssejt forrás, és sajnálta, hogy ezek az értékes sejtek a zsírleszívás után a szemétben végzik!

A probléma az volt, hogy a zsírleszíváshoz használt eszköz túl agresszív volt az őssejtek számára, és azok nem élték túl a leszívást. Ezért elhatározta, hogy kifejleszt egy speciális eszközt és eljárási módot, amellyel óvatosan tudja leszívni a

zsírt, az őssejtek elpusztítása nélkül. Miután leszívja a zsírt, elkülöníti az őssejteket centrifugációs eljárással, majd steril környezetben visszainjekciózza az őssejteket ugyanabba a páciensbe, akiből kinyerte a zsírt.

A visszainjekciózás módja a speciális kritériumoktól és az elérni kívánt céltól függ.

Dr. Newman híresssé vált és a médiát is a klinikájára vonzotta, mert az eredmények hihetetlenek voltak. A tény, hogy Beverly Hillsben, a hollywoodi sztárok Mekkájában dolgozott, csak még híresebbé tette. őt.

És hogy jön ide a Jeunesse?

Dr. Nathan Newman kutatási és klinikai eredményeit megismerte Randy Ray és Wendy Lewis, akik ezt megelőzően már 2 céget a TOP500-ba vezettek - meglátták ebben a jövő trendjét. Kizárólagosságot kaptak ennek a technológiának a forgalmazására.

Így született meg 6 évvel ezelőtt a JEUNESSE GLOBAL vállalat.

Randy térdműtét előtt állt, de először ki akarta próbálni az őssejt-injekciózást, ezért felkereste Dr. Newman irodáját.

Egy napon, amikor Dr. Newmanre várt, meglátott egy kis üveget az asztalon, és rögtön arra gondolt, hogy dr. Newman kifejlesztett egy őssejt szérumot, amellyel helyettesíti a beinjekciózást. Randy azonnal meglátta az óriási lehetőséget és megkérdezte Dr. Newmant, hogy megkaphatja e a forgalmazási jogot az őssejtekre.

Nathan mosolygott és azt mondta, nincsenek őssejtek az üvegben.

Mert azok élő sejtek. Ha eltávolítják őket a saját környezetükből vagy nem helyezik bele egy megfelelő tápláló gélbe, akkor nem maradnak életben.

Randy annyira csalódott volt, hogy Nathan folytatta egy jó hírrel: "Nincsenek őssejtek a szérumban, de minden, ami ebben a formulában van, az őssejtek termelik."

A szérum az őssejtek mellékterméke, tele van " növekedési faktorokkal" - mondta Newman.

A növekedési faktorok molekulák, és NEM élő sejtek. A molekulák képesek életben maradni a testen kívül, felvihetjük őket az arcra, és ott elvégzik a munkájukat! Nem így az őssejtek.

A növekedési faktorok jeladó molekulák, amelyeket az őssejtek bocsátanak ki azért, hogy jeleket adjanak a bőrsejteknek. Minden egyes növekedési faktor egy speciális jelet tud küldeni, és ez egy speciális feladat elvégzését eredményezi a bőrsejten belül. Például, a "Transzformáló növekedési faktor béta" (TGF-B) olyan jelet ad, ami a kollagéntermelést stimulálja.

A "Keratinocita növekedési faktor" (KGF) a szöveti sejtek növekedését serkenti, az "interleukinok" által leadott jelek a gyulladásokat csökkentik.

Minden növekedési faktor egymással szinergiában működve kijavítja, kicseréli és megújítja a bőr sejtjeit.

Miután a zsírból kinyerte az őssejteket, Dr. Newman egy nagyon kis mennyiséget speciális tápanyag gélben egy Petri-csészébe helyez, és vár néhány napot. A megfelelő közegben az őssejtek gyorsan osztódnak és folyamatosan kommunikálnak egymással, ezáltal sok növekedési faktortbocsátanak ki a tápláló gélbe. Néhány nap után leszűri ezt a gélt Dr. newman, amely tele van növekedési faktorral, ezáltal eltünteti belőle az össes őssejtet. Ez a növekedési faktor van a LUMINESCE szérumban. Több mint 200 különböző növekedési faktor! Semmi más!

Mit tesznek ezek a bőrön?


Stimulálják a bőr biokémiai folyamatait, ezáltal támogatják a bőrszövet megújítását, javítását.

A LUMINESCE szérum hatásai:

Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését azáltal, hogy új kollagént termel,

eltünteti az öregségi foltokat és kiegyenlíti a bőrfelszínt,

javítja a bőr állagát és rugalmasságát

javítja a puhaságát és feszességét

A használata nagyon egyszerű. Naponta kétszer, alapos tisztítás után vigyen fel kis mennyiséget az arcra és nyakra, és amikor megszáradt, vigyen fel nappalra nappali krémet, éjszakára pedig az éjszakai krémet.

A LUMINESCE szérum csak a JEUNESSE-nél érhető el, nincs még egy termék a piacon, ami hasonlítana hozzá.


Hogyan juthatok hozzá?

Ár és megrendeléssel kapcsolatos információkért kattintson ide!
 Luminesce szérum*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...