Wednesday, August 5, 2015

LUMINESCE BŐRFIATALÍTÓ ARCTISZTÍTÓ

A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító


A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító
egy olyan egyedülálló arctisztító, amely lehetővé teszi, hogy a bőr megőrizze természetes nedvességét, miközben finoman eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. A gondosan válogatott összetevőkből, a világhírű borgyógyász-specialista, Dr. Nathan Newman által kifejlesztett LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító méregteleníti a bőrt, miközben megőrzi a sejtmegújulási folyamathoz szükséges esszenciális tápanyagokat és nedvességet.

Az öregedés elleni védekezés legfőbb eleme
– kortól függetlenül – a tiszta bor. A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító sejtszinten végzi a tisztítást, így eltávolítja a felhalmozódott olajat, baktériumokat és egyéb méreganyagokat, védelmet alakít ki ezek ellen, és ezáltal egészségesebb, fiatalabb bőrt eredményez. Ez a tisztító hatású, pehelykönnyu gél nélkülözhetetlen tápanyagokkal és vitaminokkal tölti fel a pórusokat, valamint segít megelőzni a nemkívánatos és esztétikai szempontból kifogásolható bőrhibák kialakulását.

A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító
a régi, elhalt bőrsejtek eltávolítására szolgál, így fényes, sugárzó és fiatalabb arcbőrt eredményez.
A LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztító különleges alfa és béta hidroxisavakból álló vegyülete tökéletesre simítja és radírozza a bőr szerkezetét, és tiszta, puha, rugalmas érzést hagy maga után, így Ön készen állhat rá, hogy a LUMINESCE™ kúrából a legtöbbet profitálja. A gyönyörű férfi és női arcbőr a LUMINESCE™ bőrfiatalító arctisztítóval kezdődik.


SEGÍT LECSÖKKENTENI A PATTANÁSOK, BőRHIBÁK ÉS EGYÉB

BőRSZENNYEZőDÉSEK MÉRTÉKÉT 

NÖVELI A LUMINESCE™ BőRÁPOLÓ RENDSZER HATÉKONYSÁGÁT 

FINOMAN LEVÁLASZTJA ÉS SEJTSZINTEN TÁVOLÍTJA EL A MÉREGANYAGOKAT ANÉLKÜL, HOGY KISZÁRÍTANÁ A BőRT 

SEGÍT BőRE VÉDELMÉBEN ÉS TÁPLÁLÁSÁBAN 

KÉSLELTETI AZ ÖREGEDÉSI FOLYAMAT LÁTHATÓ JELEIT 

A PEHELYKÖNNYű FORMULÁNAK KÖSZÖNHETőEN NEM HAGY VIASZOS VAGY OLAJOS MARADVÁNYOKAT.

Jellemzők: 

BŐRGYÓGYÁSZOK ÁLTAL TESZTELT ÉS AJÁNLOTT

EXKLUZÍV FORMULA, AMELY TERMÉSZETES FORRÁSBÓL NYERT ÖSSZETEVőKET TARTALMAZ, AMELYEK A LUMINESCE™ BőRÁPOLÓ CSALÁDDAL SZINERGISZTIKUSAN FEJTIK KI HATÁSUKAT

NÁTRIUM LAURIL-/LAURETH-SZULFÁT ÉS PARABÉN MENTES

WEbáruházhoz kattintson a képre!

*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...