Thursday, July 9, 2015

DR. NATHAN NEWMAN

Világhírű plasztikai sebész, az orvostudományok doktora Dr. Nathan Newman, a Jeunesse Global orvosi főtanácsadója. Nemzetközileg elismert specialista. Nathan Newman egy Californiában, Beverly Hillsben található ismert, teljeskörű akkreditációval rendelkező és elismert plasztikai sebészeti rendelő tulajdonosa.


Dr Nathan Newman, mint eredeti újító, a plasztikai sebészet jövőjét abban látja, hogy a természetes regenerálódáshoz felhasználjuk saját zsírszövetünk őssejtjeit. A jövőben biztonságos lehetőség nyílik a test és az arc természetes vonalainak visszaállítására.

Dr Newman a kozmetikai sebészetben olyan új és jobb megoldások kidolgozására törekszik, melyek során nem maradnak látható nyomok, kevésbé rizikósak és mindenki számára a lehető leghasznosabbak.

Úgy gondolja, hogy a pácienssel való törődés leginkább két dolgon keresztül mutatható meg: az orvos maximálisan alárendeli magát a plasztikai sebészet területén elért legújabb eredményeknek, valamint a továbbképzés fontossága az egészségügyi ellátás területén.

Dr Newman több híres amerikai egészségügyi intézményben szerezte képesítését. Miután végzett a New Yorki Albert Einstein College of Medicine-ben, Los Angelesben az UCLA-VA Medical Center-ben belgyógyászattal foglalkozott. Dr Newman folytatta tanulmányait a chicagoi Cooc Country Hospital-ban és tanulmányi ösztöndíat kapott a californiai Riversideban az American Academy of Cosmetic Surgery-ben. Rendelkezik bőrgyógyászati képzettséggel és fő területe a plasztikai sebészet.

Dr Nathan Newman havi rendszerességgel cikkeket helyez el a LA Health News magazin hasábjain, filozófiája szerint ezzel biztosítva a páciensek tudásának gyarapodását. Ezen kívül a rádióban és televízióban rendszeresen tart prezentációkat a plasztikai sebészet legújabb eredményeiről.

Több tudományos dolgozatot és cikket publikált elismert orvosi kiadványokban, jó előadó hírében áll a nemzetközi konferenciákon. A saját szakterületén elért eredményeiért, kinyilvánított előrelátó gondolkodásáért , szorgalmáért és mint kozmetikai sebész vállalkozó, elismerést kapott a Cambridge University-től és bekerült a Who’s Who elit oldalaira.


forrás: Jeunesse Global.eu

*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...