Wednesday, June 11, 2014

ESPRING VÍZTISZTÍTÓ

Espring víztisztító

Az eSpring Víztisztító rendszer széntömb-szűrőt használ, hogy ivóvízünkből eltávolítsa a makrorészecskéket és több mint 140 szennyező anyagot. A lámpa ibolyán túli fénye elpusztítja ugyanakkor a vízben található vírusokat és mikro-organizmusokat, így tisztább, jobb minőségű vizet nyerünk, egyenesen a csapból. Köztudott, hogy a csapvíz és az ásványvizeink legnagyobb része is tele van kórokozókkal. Főleg csecsemők, gyermekek, idősek, betegek, de minden ember számára nélkülözhetetlen a potenciális szennyeződésektől mentes, tiszta víz.

Mindannyian tudjuk, a víz nélkülözhetetlen életelemünk, de a legtöbben nem vagyunk tisztában azzal a döntő fontosságú szereppel, amelyet a víz játszik szervezetünk teljes működésében. A víz többet tesz annál, mintsem csak fenntartja az életet. A jó víz ténylegesen javíthat egészségi állapotunkon, erőnlétünkön, sőt még a megjelenésünkön is. A szénszűrő csökkenti a lebegő részecskék számát, és több mint 140- féle szennyeződés kiszűrésére alkalmas; az UV lámpa elpusztítja a vízben élősködő mikroorganizmusok 99,99 %-át, és a vírusokat.
Használatával nem lesz többet szükség arra, hogy nehéz flakonokban vegyünk vizet – csak meg kell nyitni a csapot.

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz.

 Az eSpring Víztisztító Rendszer legnyilvánvalóbb előnye, hogy nagy mértékben képes javítani a víz ízét, illatát és tisztaságát. Ezt bárki azonnal megtapasztalhatja, és egyszerűen megértheti.

2. Jobb vízminőség 

Az eSpring™ Víztisztító Rendszer hatékonyan képes eltávolítani több mint 140 egészségre esetleg ártalmas szennyeződést, és a vízben esetleg előforduló baktériumoknak és vírusoknak több mint 99,99%-át elpusztítja.

3. Bizonyított teljesítmény 

Az NSF International vizsgálta és tanúsította, hogy az általuk eddig tesztelt UV/szénszűrő alapú rendszerek közül az eSpring Víztisztító Rendszer csökkentette a legnagyobb hatékonysággal a vizsgált szennyeződések mértékét.

4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia

 Az eSpring™ Víztisztító Rendszer az első rendszer, amely ötvözi az Egyesült Államokban szabadalmaztatott szénszűrő és UV lámpa kombinációját, továbbfejlesztett elektronikus kijelzővel párosítva.

5. Sok éves kutatás 

Az eSpring Víztisztító Rendszer a víztisztítási technológiák területén végzett 20 évnyi kutatás eredménye. Mérnökeink és kutatóink fejlesztették ki, akik világszerte több mint 270 – már bejegyzett, illetve bejegyzési eljárás alatt álló – víztisztító/kezelő szabadalommal rendelkeznek.

6. Nagyobb kényelem 

A palackozott vízzel vagy a kancsós szűrőkkel ellentétben, az eSpring Víztisztító Rendszer egy átlagos család – ivásra és főzésre használt – vízigényét elégíti ki, egyenesen a csapból.

7. Kevesebb „gond” 

Néhány szűrő és víztisztító rendszer esetében a szűrőt minden hónapban cserélni kell. Az eSpring Víztisztító Rendszer ezzel szemben egy hatfős család vízigényét akár egy éven keresztül kielégítheti csere nélkül - összesen 5000 liter víz tisztítására képes egyetlen szűrővel.

8. Gazdaságos 

Az eSpring Víztisztító Rendszer fenntartása - kiváló teljesítménye és kényelmes használata mellett - valójában kevesebbe kerül, mint sok más rendszeré.

Hogyan működik az eSpring? 

1. UV-lámpa Elpusztítja a vízben lévő, betegségeket okozó baktériumok és vírusok több mint 99,99%-át, tovább javítva ezzel a víz minőségét. 
2. Szénszűrő Ez az USA-ban szabadalmazott, többfokozatú szénszűrő hatékonyan képes eltávolítani a klór ízét és szagát, a lebegő részecskéket és több mint 140 féle egészségre esetleg ártalmas szennyeződést, valamint javítja a víz tisztaságát. 
3. Világító diódás (LED) kijelző Könnyen érthető ikonok/grafikák használata a szűrő hátralévő élettartamának és rendszerállapotának a jelzésére. 
4. Önálló elektronikai modul Egy másik eSpring technológia (és egy másik egyesült államokbeli szabadalom) a vezeték nélküli (induktív elektronikus) csatlakozás az UV-lámpa és az egység között. Ez teljesen elszigeteli az UV-lámpát az áramforrástól úgy, ahogyan az egyes mobiltelefonok külön vannak az akkumulátortól. 
5. Állítható csőhosszúság A cső hosszúsága a kívánt méretre alakítható, és a telepítési igény szerint levágható. 
6. Kompakt terelőszelep 
A kompakt egység a legtöbb csaptelepre könnyen felszerelhető. Tanúsítás Az eSpring Víztisztító Rendszer volt az első olyan víztisztító a piacon, amely kielégítette az NSF International/ANSI mindhárom fő vízminőségi szabványainak követelményeit. Az NSF International hitelesítéséhez a víztisztító rendszert nemcsak abból a szempontból vizsgálják, hogy képes-e a szennyeződéseket a vízből eltávolítani. További öt kritériumnak kell megfelelnie: A szennyeződés-csökkentést az NSF International-nek kell igazolnia a saját laboratóriumaiban végzett ellenőrzés alapján. A rendszer semmilyen káros anyagot nem bocsáthat a vízbe, és szigorú extrakciós vizsgálaton kell átesnie a vízzel érintkező anyagok tekintetében. A rendszert szilárdan kell kialakítani, és úgy kell megtervezni, hogy megfeleljen a vízvezeték-szerelési követelményeknek. A reklámoknak, a szakirodalomnak és a feliratozásnak nem szabad hamis vagy félrevezető állításokat tartalmazniuk. Az anyagoknak és a gyártási folyamatoknak összhangban kell lenniük, és éves vizsgálatoknak kell megfelelniük.

Rendelés leadása e-mailben a leggyorsabb:  luxoryklub@gmail.com 

Ingyenes házhozszállítás Magyarország egész területén
Ingyenes beszerelés és tanácsadás


egészség,szépség,espring,víztisztító,tiszta víz,étrendkiegészítők,vitaminok,fogyókúra,Artistry,kozmetikumok

Artistry Youth Xtend arcápolókÁtprogramozza, helyreállítja és megvédi a bőrt


A fiatalos megjelenésű bőr titka a szirtuin és a kollagén nevű fehérjék termelődésében rejlik.

 A fiatalságért felelős fehérjék természetes termelődése a kor előrehaladtával csökken. Ennek eredményeként a bőr elveszíti nedvességtartalmát és rugalmasságát, így hajlamosabb lesz a ráncosodásra. Az ARTISTRY YOUTH XTEND lelassítja ezt a folyamatot:

Egy olyan bőrápolási terméksorozatot alkottunk, amely elősegíti a bőr biológiai órájának átprogramozását, és késlelteti a természetes öregedési folyamatának jeleit – mondta Masotti. – Az ARTISTRY YOUTH XTEND célja, hogy helyreállítsa a bőr öregedésének jeleit, például a finom vonalakat és ráncokat, valamint megóvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

A bőr átprogramozása: Az ARTISTRY YOUTH XTEND bőrápolási kollekció alapját a LifeSirt névre keresztelt aktív hatóanyag-összetétel jelenti, amely egy mediterrán gyógynövényből készült kivonat. Ez a növényi kivonat serkenti a bőr saját szirtuin-termelését. A szirtuin nevű fehérje újraaktiválja a bőr természetes és fiatalos szépségét.

Védelem és helyreállítás: A Micro X-6 peptid hozzájárulhat a fiatalos bőrre jellemző rugalmasság eléréséhez. Ez a hat aminosavból álló, aktív összetevő serkenti a kollagén fehérje termelődését. Az értékes növényi kivonatokat, például zöld acerola cseresznyét, az afrikai majomkenyérfa gyümölcsét és a feketeribizlit tartalmazó hatóanyag táplálja a bőrt, hidratál és védelmet nyújt a káros szabad gyökökkel szemben. A hatásos összetevők hozzájárulhatnak a finom vonalak és ráncok csökkentéséhez, valamint elősegíthetik a bőr ragyogó megjelenését.

Laboratóriumi tesztek szerint az ARTISTRY YOUTH XTEND akár 280 százalékkal fokozza ezeknek a fiatalságért felelős fehérjének a termelődését.
Az eredmény: A finom vonalak és a ráncok már egy heti használat után láthatóan csökkennek. A bőr hosszabb ideig egészséges marad.

https://www.facebook.com/artistryklub

Bőrmegújító arctisztító hab 14 200 ft
Arcpuhító arctej-tonik 14 600 ft
Artistry Youth Xtend Arcvédő krém 20 100 ft

Bőrtápláló éjszakai arckrém 21 900 ft
Bőrtápláló szemránckrém  16 500 ft

Öregedést gátló arcvédő tej 20 100 ft

Öregedésgátló szérum koncentrátum 27 300 ft  
Artistry Youth Xtend Power System krémekkel 80200 ft

Artistry Youth Xtend Power System arctejekkel 80200 ft


Aktuális árakról tájékozódjon webáruházunkban!
http://www.amway.hu/szepsegapolas-es-testapolas/boerapolas#.Vm8X0tLhBdgArtistry,szépség,egészség,arcápolás,kozmetikumok,étrendkiegészítők,kiegészítő jövedelem,vitaminok,arckrémek,víztisztító,élet,tiszta víz,espring,tiszta víz

by amway
ez nem az amway hivatalos oldala

Olvassa el!Az oldalon található Jeunesse termékeket a regisztrációt követően lehet megvásárolni.


A termékeket olyan emberek vásárolják, akiknek 

fontos az egészségük, a környezetük, és minőségi 

környezetbarát termékeket használnak. 


Milyen termékekről van szó?
Látogasson el új, modern weboldalunkra.

Miért jó, ha regisztrálok?

A gyártó pénzvisszafizetési garanciát vállal, ha meggondolja magát a vásárlással kapcsolatban.

Rendelt Jeunesse termékeit nyomon követheti, pontosan tudni fogja, mikor érkezik csomagja

Utólag is tud áfás számlát nyomtatni a rendeléséhez, ha mégis szüksége lenne rá

Regisztrált felhasználók 30-40%-kal olcsóbban jutnak a termékekhez 

AJeunesse regisztráció 29 Euro 1 évre, amiért korlátlan terméket vásárolhat kedvezményes áron

Regisztráció után néhány kattintással vásárolhat webáruházából személyes felületén, fizethet otthonából bankkártyájával, vagy utalhat PayPal számláról.

A termékeket Magyarországra Hollandiából szállítja a FEDEX futárszolgálat, ahol 100%-os biztonságban van rendelése.*

Kémiai hámlasztás

Ezeket a hámlasztókat bátran használhatod otthon, irritáció mentesen. Glikolsavas A kezelés során a 70%-os glikolsavat applikátor seg...